federatia-romana-fotbal

Ca urmare a deciziei luate la reuniunea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență în contextul epidemiei de coronavirus privind inchiderea scolilor, Federatia Romana de Fotbal a decis suspendarea tuturor competitiilor sportive intre copii pana la redeschiderea scolilor.

Drept urmare, inclusiv antrenamentele grupelor noastre de copii si juniori vor fi suspendate in aceasta perioada.

Multa sanatate tuturor! Mai multe detalii despre decizia FRF, aici https://www.frf.ro/…/competitiile-de-copii-si-juniori-susp…/

Sa ne revedem cu bine cu totii cat mai curand! ⚽️⚽️⚽️

by ACS Raiders Bucuresti Club Fotbal Copii

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos. Vino la fotbal pentru a beneficia de 3 antrenamente pe saptamana cu antrenori licentiati UEFA si echipament de antrenament gratuit! Inscrieri la telefon 0733947177.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SA FII PARTE DIN CLUBUL NOSTRU?

DESPRE ACS RAIDERS

Localizata in Bucuresti, Sector 4, Berceni, scoala de fotbal ACS Raiders Bucuresti isi propune o abordare moderna si profesionista a antrenamentelor specifice initierii si perfectionarii in fotbalul pentru copii.

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos.

Pentru inscrieri ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0733947177.

ACS Raiders Club Fotbal

Șoseaua Olteniței 129, București (incinta bazei sportive Romprim)

Dă clic pentru a deschide o hartă mai mare

Stiri Fotbal Copii

Continut © 2019 - 2021 copyright ACS Raiders. Toate drepturile rezervate.