selectie fotbal

CAND SI UNDE?

Inscrieri pentru grupele de fotbal copii anii 2008 - 2011: in fiecare zi de marti si joi, ora 18.00, la baza sportiva ROMPRIM.

Inscrieri pentru grupele de fotbal copii anii 2012 - 2015: in fiecare zi de luni si vineri, ora 18.30, la baza sportiva ROMPRIM.

Va rugam sa ne contactati in prealabil la telefon 0733947177.

CUM AJUNGETI?

Baza sportiva ROMPRIM de pe Soseaua Oltenitei 195:
- pentru a ajunge cu masina, puteti pune locatia "ACS RAIDERS" sau "Romprim" (baza sportiva) pe Waze / Google Maps. Parcarea este gratuita in interiorul bazei sportive.
- mijloace de transport in comun: tramvai 1 sau 10 (statia Romprim), metrou (statia Aparatorii Patriei).

CE TREBUIE SA STII?

- Primele 3 antrenamente sunt gratuite;
- Echipamentul de antrenament este oferit gratuit de catre clubul nostru, dupa aderarea ca membru al clubului si plata primei cotizatii lunare;
- Cotizatia lunara este de 200 lei;
- Antrenamentele se vor desfasura de 2 sau 3 ori pe saptamana (in functie de grupa de varsta), conform programului de pe site (datele de antrenament pot suferi modificari in functie de numarul de grupe formate si de orarul scolar al copiilor);
- Antrenamentele sunt coordonate de antrenori licentiati UEFA;
- Pentru a participa la antrenamente, copiii trebuie sa se prezinte in echipament sportiv, cu pantofi de fotbal dotati cu crampoane pentru teren sintetic sau sala (nu cu crampoane pentru iarba);
- Pe perioada iernii, in functie de grupa de varsta si de reglementarile in vigoare privind CoVid-19, antrenamentele se desfasoara in balon incalzit.

Relatii suplimentare la tel 0733 94 71 77.
ORAR ANTRENAMENTE FOTBAL

by ACS Raiders Bucuresti Club Fotbal Copii

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos. Vino la fotbal pentru a beneficia de 3 antrenamente pe saptamana cu antrenori licentiati UEFA si echipament de antrenament gratuit! Inscrieri la telefon 0733947177.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SA FII PARTE DIN CLUBUL NOSTRU?

DESPRE ACS RAIDERS

Localizat in Bucuresti, Sector 4, Berceni, scoala noastra de fotbal isi propune o abordare moderna si profesionista a antrenamentelor specifice initierii si perfectionarii in fotbalul pentru copii.

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos.

Pentru inscrieri ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0733947177.

ACS Raiders Club Fotbal

Șoseaua Olteniței 129, București (incinta bazei sportive Romprim)

Dă clic pentru a deschide o hartă mai mare

Continut © 2019 - 2021 copyright ACS Raiders. Toate drepturile rezervate.