ACS RaidersJurnal AntrenamenteO saptamana plina cu fotbal (14 – 20 Octombrie)

fotbal-copii-Romania-Norvegia

Saptamana ce s-a incheiat a fost plina de evenimente in viata micilor fotbalisti. Unele bune, unele mai putin fericite.

Grupa 2012 – 2014 a inceput saptamana cu un eveniment complet nefericit, accidentarea la mana a lui Bogdan. 🙁 Suntem toti alaturi de el, ii transmitem cele mai bune si incurajatoare ganduri si il asteptam cat mai repede alaturi de noi!!!

Antrenamentele grupei si-au continuat cursul firesc, cu exercitii de coordonare tehnica si de grup. Toti copiii fac progrese insa pregatirea oricarui copil presupune perseverenta si repetitie dar si multa multa rabdare atat din partea antrenorilor cat si din partea parintilor 🙂

Duminica copiii nascuti in 2012 au disputat un meci amical contra grupei 2011 a clubului Capital Sport. Cu buna stiinta am ales sa jucam contra unei echipe formate din jucatori cu un an mai mare si cu mai multa experienta competitionala. Copiii s-au descurcat admirabil si au tinut cu brio piept adversarilor, atat cat le-a permis conditia fizica. Am rulat tot lotul de jucatori, incercand sa cristalizam o formatie de baza pentru meciurile ce urmeaza, din cadrul Cupei Stelelor Viitorului. Remarcatii nostrii pentru acest meci sunt David, Matei, Alex, Stefan, Andrei si Rares, insa toti copiii merita laudati pentru efort! Incercam sa mai stabilim inca un meci amical pentru sfarsitul saptamanii, ultimul inainte de turneul mentionat mai sus. La varsta lor, cu cat joaca mai multe meciuri, cu atat mai bine!

Grupa de initiere 2009 – 2010

Copiii au continuat antrenamentele coordonate de Alex si Catalin, avand ca scop dezvoltarea abilitatilor tehnice si initierea in jocul colectiv. Copiii grupei de initiere fac progrese vizibile insa este nevoie de timp si rabdare pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Grupa contine o serie de copiii ce promit mult din punct de vedere fotbalistic! Miercuri de la ora 17 vor disputa un meci amical contra grupei similare a clubului FC Player, scopul acestui meci fiind acela de a introduce copiii in atmosfera competitionala. Mult, mult succes!!!

Grupa de performanta 2009 – 2010 a continuat antrenamentele axate pe posesie si combinatii, insa cu rezultate mixte. Grupul de jucatori inca nu este inchegat si nu au suficienta incredere unul in celalalt pentru a dezvolta coerent un joc combinativ, insa timpul si exercitiul le rezolva pe toate.

Miercuri grupa a disputat un meci de pregatire contra grupei 2009 a clubului Capital Sport. In meci s-au simtit emotiile debutului pentru o parte din jucatori, copiii neavand aceeasi agresivitate pozitiva pe care o afiseaza la jocurile din cadrul antrenamentelor. A fost un meci foarte util care ne-a dat o masura exacta a lucrurilor ce trebuie imbunatatite. Toti copiii au avut plusuri si minusuri: Patrick a scos mingi grele insa a si ezitat in cateva situatii, Razvan si Sebi s-au descurcat foarte bine pe baza defensiva insa nu au ajutat constructia jocului, Matei a jucat cat a putut de bine tinand cont de diferenta de varsta / fizic, Yanis a respectat sarcinile postului insa a jucat fara agresivitate din cauza emotiilor primului meci, Darius a alergat foarte mult, prea mult chiar, fiind prins mai mereu intre doi jucatori adversi si ramanand fara energie, Vlad s-a luptat mult, a avut agresivitate si intensitate, a reusit sa scoata din joc jucatori prin dribling insa a jucat prea individualist si a fost prins prea in spate atunci cand recuperam mingea, Stefan a inceput foarte bine meciul insa pe parcurs s-a pierdut intr-un jos pasiv, David M. a jucat cu foarte mult curaj si determinare insa a fost uneori prins de joc in alta zona de teren decat trebuia, iar David P. a respectat “fisa postului” insa a jucat prea temator. Vom antrena mai mult faza de constructie a jocului, cu o mai mare disciplina tactica. 

 

by ACS Raiders Bucuresti Club Fotbal Copii

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos. Vino la fotbal pentru a beneficia de 3 antrenamente pe saptamana cu antrenori licentiati UEFA si echipament de antrenament gratuit!Inscrieri la telefon 0733947177.

VREI SA FII PARTE DIN CLUBUL NOSTRU?

DESPRE ACS RAIDERS

Localizata in Bucuresti, Sector 4, Berceni, scoala de fotbal pentru copii ACS Raiders Bucuresti isi propune o abordare moderna si profesionista a antrenamentelor specifice initierii si perfectionarii in fotbalul pentru copii.

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos.

Pentru inscrieri ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0733947177.

ACS Raiders Club Fotbal

Șoseaua Olteniței 129, București (incinta bazei sportive Romprim)

Dă clic pentru a deschide o hartă mai mare

Stiri Fotbal Copii

Continut © 2019 - 2023 copyright ACS Raiders. Toate drepturile rezervate.