HomePrincipiile Raiders BucurestiConduita Membrilor

Regulamentul de Conduita este obligatoriu pentru toti membrii clubului: jucatori, parinti, antrenori, conducatori.

CONDUITA
ANTRENORILOR

1. Antrenorii trebuie sa puna integritatea jucatorilor mai presus de oricare alte considerente.
2. Antrenorilor le este interzis sa isi foloseasca influenta asupra jucatorilor pentru a obtine orice fel de avantaje materiale.
3. Antrenorii trebuie sa incurajeze jucatorii sa isi asume responsabilitatea propriilor actiuni.
4. Antrenorii trebuie sa promoveze spiritul de fair-flay si armonie in cadrul echipei.
5. Antrenorii trebuie sa ofere un exemplu pozitiv jucatorilor, prin propria conduita.
6. Antrenorii trebuie sa coopereze cu ceilalti membrii ai clubului (antrenori, personal medical, fizioterapeut, presedinte etc) in interesul jucatorului.
7. Antrenorii ACS RAIDERS trebuie sa puna pe primul plan educatia si performanta scolara a jucatorilor, performanta sportiva venind in completarea acestora.
8. Antrenorilor ACS RAIDERS le este interzis sa trateze jucatorii in mod preferential, toate deciziile urmand a fi luate strict in baza factorilor sportivi de performanta. In caz contrar, ACS RAIDERS poate decide incetarea utilaterala a colaborarii.
9. In cazul conditiilor meteo nefavorabile (ploaie, ninsoare, vant puternic, ger etc), antrenorul poate decide anularea unui antrenament. In functie de disponibilitatea terenurilor de antrenament, acel antrenament va fi reprogramat sau anulat definitiv, fara modificarea cotizatiei lunare.
10. Antrenorii ACS RAIDERS trebuie sa arate respect jucatorilor si reprezentatilor acestora. Situatiile conflictuale trebuie rezolvate in mod pasnic, pe cale amiabila.
11. Actele de indisciplina vor fi aduse la cunostinta reprezentantilor jucatorilor implicati, prin notificari electronice (email, mesagerie). In cazul in care un jucator primeste 3 astfel de notificari, ACS RAIDERS poate decide unilateral anularea statutului de membru al clubului.
12. Antrenorii ACS RAIDERS sunt obligati sa urmeze planul de antrenament aprobat de catre conducerea ACS RAIDERS.

CONDUITA
JUCATORILOR SI A REPREZENTATILOR ACESTORA

1. Parintii / reprezentantii jucatorului pot asista atat la antrenamente cat si la meciuri, cu respectarea prezentului regulament.
2. Jucatorul sau parintii acestuia trebuie sa ii raporteze antrenorului orice problema de sanatate a jucatorului, inainte de antrenament / meci.
3. In cazul in care jucatorul urmeaza un tratament medicamentos sau utilizeaza suplimente alimentare pentru efort etc, jucatorul / reprezentatul sau legal este obligat sa notifice imediat ACS RAIDERS.
4. Jucatorii sunt obligati sa poarte echipamentul de protectie (aparatori) atat in cadrul meciurilor cat si in cadrul antrenamentelor. In lipsa aparatorilor, jucatorul nu va fi primit la antrenament / meci.
5. Atat jucatorul cat si reprezentatii acestuia nu vor folosi cuvinte jignitoare la adresa celorlalte persoane ce participa sau asista la competitie (jucatori, antrenori, arbitrii, spectatori etc).
6. Responsabilitatea privind transportul jucatorului catre / de la antrenament / meci nu apartine ACS RAIDERS. ACS RAIDERS este responsabila de integritatea jucatorului doar pe durata antrenamentului / meciului.
7. In cazul in care un jucator nu poate participa la un antrenament / meci / eveniment, acesta (sau reprezentatii acestuia) trebuie sa anunte ACS RAIDERS despre acest fapt, in avans.
8. Jucatorii trebuie sa fie prezenti la fiecare antrenament cu minim 10 minute inainte de inceperea acestuia. Jucatorii trebuie sa fie prezenti la fiecare meci cu minim 30 minute inainte de inceperea acestuia. In caz contrar, antrenorul are dreptul sa refuze utilizarea respectivului jucator in acea zi.
9. Implicarea parintilor / reprezentantilor jucatorilor in cadrul antrenamentelor / meciurilor este permisa doar in sensul incurajarii jucatorilor. Jucatorii trebuie invete sa recunoasca autoritatea antrenorului atat timp cat ei sunt angrenati in antrenamente / meciuri.
10. Jucatorii selectionati pentru meciurile oficiale sunt obligati sa participe la aceste evenimente, cu exceptia cazurilor de forta majora sau in cazurile in care jucatorul se afla in incapacitatea medicala de a participa la joc.
11. Jucatorul / reprezentatii jucatorului sunt responsabili pentru obtinerea avizelor medicale obligatorii conform regulamentelor FRF / AMFB. In caz contrar, ACS RAIDERS interzice antrenorilor sa utilizeze jucatorul in cauza.
12. Participarea jucatorilor la cantonamentele organizate de catre ACS RAIDERS este optionala.

OBLIGATIILE
ACS RAIDERS

1. Conform regulamentelor FRF / AMFB, ACS Raiders se obliga sa pastreze carnetul de jucator sta pana la incetarea calitatii de membru a jucatorului.
2. ACS Raiders se obliga sa afiseze public orele de disputare ale antrenamentelor / meciurilor pe siteul ACS RAIDERS. De asemenea, ele vor fi comunicate parintilor / jucatorilor prin grupul de Whatsup al fiecarei echipe / categorii de varsta.
3. ACS Raiders pune la dispozitia jucatorilor echipamentul de antrenament (tricou, sort, jambiere), in mod gratuit. Costul echipamentului de joc va fi suportat de catre parinti / jucator.
4. ACS Raiders va trimite lunar fiecarui parinte / jucator un raport privind activitatea jucatorului (prezente, statistici, comentarii privind activitatea jucatorului).
5. ACS Raiders pune la dispozitie toate uneltele necesare antrenamentului (teren de antrenament, mingi, maieuri, conuri etc).

VREI SA FII PARTE DIN CLUBUL NOSTRU?

DESPRE ACS RAIDERS

Localizat in Bucuresti, Sector 4, Berceni, scoala noastra de fotbal isi propune o abordare moderna si profesionista a antrenamentelor specifice initierii si perfectionarii in fotbalul pentru copii.

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos.

Pentru inscrieri ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0733947177.

ACS Raiders Club Fotbal

Șoseaua Olteniței 129, București (incinta bazei sportive Romprim)

Dă clic pentru a deschide o hartă mai mare

Continut © 2019 - 2021 copyright ACS Raiders. Toate drepturile rezervate.