ACS RaidersJurnal AntrenamenteModificari de orar, precizari si premii (23 – 29 Septembrie)

Din punct de vedere organizatoric, in aceasta saptamana am definitivat programul pentru iarna ce urmeaza. Gasirea unui teren acoperit s-a dovedit a fi un mic cosmar, avand in vedere cerintele noastre (orar, zona). Astfel, grupa Under 7 se va muta la teren acoperit (balon) si isi va desfasura antrenamentele martea si joia de la 14.00 la 16.00. Din pacate pentru grupa 2009-2010 nu am reusit sa gasim o solutie satisfacatoare (avand in vedere programul scolar al copiilor), drept urmare impreuna cu parintii am decis sa ne desfasuram in continuare antrenamentele la baza sportiva Romprim, in functie de vreme. Copiii sunt suficient de mari incat sa se poata antrena si afara, iar terenurile sunt mentinute in conditii optime chiar daca ninge.

Grupa 2012 – 2014 a continuat antrenamentele specifice initierii si a primit colegi noi, carora le uram “Bun venit!” si le dorim sa aiba parte de multe bucurii alaturi de clubul nostru! Saptamana ce vine vom continua antrenamentele prin jocuri, incercand sa mentinem si atentia celor mai mici pe o perioada cat mai lunga de timp 🙂 Oricum, din perspectiva noastra, consideram ca este o realizare faptul ca reusim sa ii tinem pe cei mai mici (3-5 ani) conectati la un antrenament de 2 ore. Ne este evident ca din primavara trebuie sa grupam copiii din 2012 alaturi de cei din 2011 si sa cream astfel o grupa noua (2011-2012). Aceasta grupa va juca in campionatul AMFB organizat pentru copiii nascuti in 2011 iar cei mai mici (2013 sau mai mici) vor intra din toamna anului viitor in campionatul pentru copiii nascuti dupa 2013. Facem aceasta modificare dupa perioada de frig deoarece altfel ar insemna ca si iarna aceasta sa ii lasam pe cei din 2012 sa se antreneze afara. De asemenea, pentru saptamana ce urmeaza ne-am propus realizarea primului meci amical inter-cluburi pentru aceasta grupa, vineri 4 octombrie. Va vom anunta atunci cand avem confirmarea finala a celuilalt club.

Grupa 2009 – 2010 si-a axat antrenamentele pe dezvoltarea jocului combinativ, prin exercitii dedicate gasirii spatiului liber, demarcarii si pasei la intalnire. Din fericire nu am mai intampinat probleme de disciplina si speram ca aceasta problema sa ne ocoleasca pe viitor.

Dorim ca prin intermediul acestui raport saptamanal sa explicam putin si felul in care sunt organizate antrenamentele acestei grupe. Deoarece grupa este formata atat din copii cu experienta mai mare (2-3 ani de cand joaca fotbal in mod organizat la cluburi) dar si din copii aflati la primele lor antrenamente, nu putem realiza mereu aceleasi exercitii cu toti copiii. De aceea preferam sa impartim grupa in 2 si sa lucram exercitii separate. Gasim numai beneficii lucrand asa:

  • exercitiile sunt pliate pe nivelul jucatorilor, astfel incat cei aflati la initiere pot evolua mai repede dar in acelasi timp si cei cu vechime isi pot continua progresul;
  • cerintele sunt diferite deci si toleranta este diferita (nu putem cere aceeasi calitate unui jucator aflat la initiere ca unui jucator cu vechime);
  • jucatorii ajung mai des sa efectueze fiecare exercitiu, comparativ cu situatia in care toti ar efectua acelasi exercitiu.

Speram sa avem sustinerea dvs in demersul nostru de a oferi exercitiile potrivite fiecarui grup de jucatori din cadrul grupei!

Incepand din luna octombrie vom oferi premiul “Jucatorul Lunii” jucatorului care consideram noi ca a fost cel mai bun jucator din acea luna. Criteriile includ: disciplina la antrenamente, calitatea fotbalistica aratata in acea luna, spiritul de echipa demonstrat, progresul pe care l-a efectuat jucatorul in acea luna. Premiul lunar va consta in alegerea unei mingii din setul de antrenament pe care jucatorul o poate lua definitiv acasa, minge ce va fi semnata de toti ceilalti jucatori 🙂

by ACS Raiders Bucuresti Club Fotbal Copii

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos. Vino la fotbal pentru a beneficia de 3 antrenamente pe saptamana cu antrenori licentiati UEFA si echipament de antrenament gratuit! Inscrieri la telefon 0733947177.

VREI SA FII PARTE DIN CLUBUL NOSTRU?

DESPRE ACS RAIDERS

Localizata in Bucuresti, Sector 4, Berceni, scoala de fotbal ACS Raiders Bucuresti isi propune o abordare moderna si profesionista a antrenamentelor specifice initierii si perfectionarii in fotbalul pentru copii.

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos.

Pentru inscrieri ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0733947177.

ACS Raiders Club Fotbal

Șoseaua Olteniței 129, București (incinta bazei sportive Romprim)

Dă clic pentru a deschide o hartă mai mare

Stiri Fotbal Copii

Continut © 2019 - 2021 copyright ACS Raiders. Toate drepturile rezervate.