Daca urmarim antrenamentele efectuate de marile academii europene de fotbal comparativ cu cele efectuate de majoritatea cluburilor din Romania, observam cateva elemente diferentiatoare:

  • Toate sau aproape toate exercitiile contin mingea de fotbal;
  • Toate exercitiile sunt efectuate cu intensitate si concentrare maxima;
  • Toate exercitiile contin elemente de adversitate de joc (oponenta).

Antrenamentele ACS Raiders sunt astfel structurate incat sa contina toate aceste 3 elemente cheie, fara a transforma antrenamentul intr-o lupta incrancenata.

Prezenta mingii de fotbal in toate exercitiile este benefica pentru dezvoltarea abilitatilor tehnice – toate exercitiile, inclusiv cele de incalzire, pot fi gandite astfel incat sa contina mingea. De exemplu, in locul sariturilor cu genunchii la piept (cu ce scop?!) se poate efectua o alergare usoara cu conducerea mingii pe genunchi.

Intensitatea cu care se efectueaza antrenamentele este extrem de importanta in dezvoltarea micilor fotbalisti. Degeaba concepem antrenamente interesante daca acestea sunt puse in practica intr-un ritm moale. Sa nu uitam, rezultatele muncii copiilor se vad in meciurile pe care acestia le vor disputa, iar aceste meciuri se desfasoara cu intensitate, nu cu lejeritate.

Adversitatea in antrenament este esentiala in deprinderea corecta a situatiilor reale de joc. Degeaba realizam un antrenament pentru perfectionarea demarcarii daca jucatorul nu are o oponenta reala in a intra in posesia mingii.

Din pacate, este mult mai usor pentru anumiti antrenori sa puna in practica acelasi set de 2-3 antrenamente saptamana de saptamana, realizate intr-un ritm lejer, pentru ca apoi sa dea vina pe calitatile copiilor atunci cand rezultatele intarzie sa apara…

by ACS Raiders Bucuresti Club Fotbal Copii

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos. Vino la fotbal pentru a beneficia de 3 antrenamente pe saptamana cu antrenori licentiati UEFA si echipament de antrenament gratuit! Inscrieri la telefon 0733947177.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SA FII PARTE DIN CLUBUL NOSTRU?

DESPRE ACS RAIDERS

Localizata in Bucuresti, Sector 4, Berceni, scoala de fotbal ACS Raiders Bucuresti isi propune o abordare moderna si profesionista a antrenamentelor specifice initierii si perfectionarii in fotbalul pentru copii.

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos.

Pentru inscrieri ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0733947177.

ACS Raiders Club Fotbal

Șoseaua Olteniței 129, București (incinta bazei sportive Romprim)

Dă clic pentru a deschide o hartă mai mare

Stiri Fotbal Copii

Continut © 2019 - 2021 copyright ACS Raiders. Toate drepturile rezervate.