fbpx
 

ACS RaidersJurnal AntrenamentePrimul meci al grupei 2012 (7 – 13 Octombrie)

12/10/2019

Saptamana 7 – 13 octombrie a adus doua evenimente importante in activitatea micilor nostrii fotbalisti. In primul rand, am inceput antrenamentele la baza sportiva D’Angelo, acolo unde vom continua pe parcursul iernii. Saptamana aceasta ne-am axat pe antrenarea jocului colectiv, credem noi cu rezultate foarte bune. Incepand de saptamana viitoare vom face un antrenament tehnic, martea, axat pe dezvoltarea abilitatilor individuale si un antrenament pentru jocul colectiv, joia, axat pe pasarea mingii si invatarea pozitiilor corecte in teren.

Categoric, marele eveniment a fost primul meci inter-cluburi al grupei 2012, contra celor de la FC Player 🙂 A fost un meci frumos, in care s-au simtit emotiile copiilor de la bun inceput, insa pe parcursul jocului copiii au transformat aceste emotii in dorinta si daruire, ceea ce ne bucura extrem de mult! Suntem siguri ca si emotiile parintilor au fost pe masura 🙂 🙂

Dupa un inceput usor timid, jucatorii nostrii au pus stapanire pe joc si au condus la pauza cu 2-1, cu destule ocazii de gol. In repriza a doua au intrat pe rand in joc toti jucatorii, de la mic la foarte mic 🙂 Nu ne-a interesat neaparat sa castigam meciul cat mai ales sa oferim o experienta frumoasa copiilor, introducandu-i in atmosfera de meci, in perspectiva turneelor din viitorul apropiat si mai ales a sezonului competitional 2020 – 2021. Ne-a bucurat foarte mult spiritul de echipa aratat de toti jucatorii! Nu si-au facut reprosuri pe teren, dimpotriva s-au incurajat si au fost toti dornici sa joace, sa se lupte pentru victorie 🙂

Ne-ar fi imposibil sa alegem jucatorul meciului. Toti copiii au pus suflet si au dat tot ce au avut ei mai bun, cu emotiile de rigoare. Am putea spune ca jucatorul meciului a fost Darius, datorita curajului si a prizei extraordinare la minge, pentru varsta lui; am putea spune ca Matei a fost jucatorului meciului, datorita sigurantei pe care a dat-o apararii, un adevarat zid de netrecut; am putea spune ca Eric a fost jucatorul meciului, datorita golurilor marcate si a simtului de atacant aratat; am putea spune ca fara pasele lui Alex, fara travaliul lui Stefan sau fara implicarea celorlalti coechipieri, poate nu aveam nici o ocazie de gol 🙂 Pentru noi jucatorul meciului a fost echipa!

ACS Raiders – FC Player 3-3

Marcatori: Eric (2), Alex
Jucatori (de la stanga la dreapta in poza articolului): Amza, Stefan, Darius, Alex, Eric, Luca, Denis, Luca, Matei, Vlad, Horia.
Antrenori: Bogdan, Catalin.

VREI SA FII PARTE DIN CLUBUL NOSTRU?

DESPRE ACS RAIDERS

Localizat in Bucuresti, Sector 4, clubul nostru isi propune o abordare moderna si profesionista a antrenamentelor specifice initierii si perfectionarii in fotbalul pentru copii.

Pentru inscrieri ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0733947177.

TWITTER

@RaidersAcs - o săptămână

Imagini de la turneul amical "Fulgi de nea", Braila, 7-8 decembrie 2019. Echipe participante: Raiders, Luceafarul N…

@RaidersAcs - 2 săptămâni

Raiders - Arsenal, meci amical grupele 2012 ⚽️⚽️⚽️ Jucatori (de la stanga la dreapta): Luca P, Amza, Eric, Vlad, Da…

Continut © 2019 copyright ACS Raiders. Toate drepturile rezervate.