ACS Raiders Bucuresti ofera GRATUIT antrenamente de fotbal pentru copiii defavorizati (orfani, abandonati sau cu situatii sociale deosebite). Toate costurile sunt suportate integral de catre clubul nostru.

ZERO TAXE. ECHIPAMENT DE JOC GRATUIT. INSCRIERI LA TEL 0733947177
Scoala de fotbal ACS Raiders Bucuresti a demarat in 2019 un proiect prin care ofera gratuitate completa tuturor copiilor (4 – 13 ani) aflati in situatii social – economice defavorizante (familii fara venit, copii orfani, abandonati etc) din jurul Bucurestiului. Colaboram cu institutiile pentru protectia copilului si cu diverse asociatii din domeniu pentru identificarea si aducerea la fotbal a acestor copii. Clubul nostru suporta toate cheltuielile (3 antrenamente pe saptamana cu antrenori licentiati UEFA, vize, echipamente de joc, chirie terenuri de joc etc).
Dorim sa extindem acest proiect cat mai mult, ajutand astfel atat la dezvoltarea armonioasa a acestor copii dar si la dezvoltarea fotbalului romanesc (prea multi copii talentati se pierd in lipsa unei sustineri adecvate). In paralel, clubul nostru colaboreaza cu fundatia Terre des Hommes (prin proiectul “Siguranta Copiilor in Sport”, proiect la care participa si Federatia Romana de Fotbal) pentru identificarea si managementul corect al situatiilor de abuz / risc in cazul copiilor ce practica un sport. De asemenea, in colaborare cu autoritatile locale privind protectia copilului, incercam identificarea si atragerea catre practicarea acestui sport a unui numar cat mai mare de copii defavorizati.
INFORMATII PRIVIND ANTRENAMENTELE
  • Antrenamentele se desfasoara la baza sportiva Romprim (Sos Oltenitei 195, Sector 4, Bucuresti);
  • Se pot inscrie copiii cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani, prin reprezentant legal, avand situatie defavorizanta (orfani, adandonati, conditii social – economice precare);
  • Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile;
  • Copiii vor fi integrati in grupele noastre de fotbal pentru copii, urmand acelasi program de antrenamente;
  • Nu se percep nici un fel de taxe iar echipamentul de antrenament este oferit gratuit de catre clubul nostru;
  • Clubul nostru isi asuma raspunderea privind siguranta si activitatea copiilor doar pe perioada desfasurarii antrenamentelor – clubul nu poate asigura transportul de la / catre baza sportiva.
CE URMARIM?

Scopul nostru pe termen lung este acela de a oferi sansa unei vieti sportive sanatoase cat mai multor copii, incercand sa cream jucatori de fotbal de clasa mondiala folosind metode de antrenament specifice Spaniei si Olandei.

Sportul de performanta este un mijloc potrivit prin care copiii defavorizati (si nu numai) pot avea sansa unei vieti sanatoase, de succes!

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0733947177.

FOTBAL GRATUIT PENTRU COPIII NEVOIASI AJUTA-NE SA II AJUTAM!

Alatura-te proiectului nostru sustinand dezvoltarea copiilor nevoiasi prin mijloacele care iti sunt la indemana: voluntariat, sponsorizari sau orice alte actiuni de pe urma carora acesti copii pot beneficia.
copii defavorizati

by ACS Raiders Bucuresti Club Fotbal Copii

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos. Vino la fotbal pentru a beneficia de 3 antrenamente pe saptamana cu antrenori licentiati UEFA si echipament de antrenament gratuit!Inscrieri la telefon 0733947177.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SA FII PARTE DIN CLUBUL NOSTRU?

DESPRE ACS RAIDERS

Localizata in Bucuresti, Sector 4, Berceni, scoala de fotbal pentru copii ACS Raiders Bucuresti isi propune o abordare moderna si profesionista a antrenamentelor specifice initierii si perfectionarii in fotbalul pentru copii.

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos.

Pentru inscrieri ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0733947177.

ACS Raiders Club Fotbal

Șoseaua Olteniței 129, București (incinta bazei sportive Romprim)

Dă clic pentru a deschide o hartă mai mare

Stiri Fotbal Copii

Continut © 2019 - 2023 copyright ACS Raiders. Toate drepturile rezervate.