Ca urmare a cererilor primite din partea dvs, am decis ca in perioada 1 Iulie – 1 Septembrie 2020 sa oferim antrenamente de fotbal copiilor ce doresc sa exerseze acest sport intr-un mod organizat doar pe perioada verii.

CINE SE POATE INSCRIE

Inscrierile sunt disponibile pentru toti copiii, baieti sau fete, cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, cu conditia ca acestia sa nu fie legitimati ca jucatori de fotbal la alt club.

CUM VA PUTETI INSCRIE LA FOTBAL DE VARA

Tot ce aveti de facut este sa ne contactati la numarul de telefon 0733947177 si va vom comunica programul de antrenament in functie de varsta copilului.

UNDE SI CAND SE DESFASOARA ANTRENAMENTELE

Antrenamentele au loc de 3 ori pe saptamana (luni, miercuri si vineri) la baza sportiva Romprim de pe Sos Oltenitei nr 195, Sector 4, Bucuresti, intre orele 17.00 – 18.30.

BINE DE STIUT
  • abonamentul lunar este de 200 de lei si include 2 sedinte de antrenament pe saptamana, conduse de antrenorii ACS Raiders Bucuresti;
  • deplasarea catre / de la baza sportiva cade in sarcina parintilor copiilor;
  • la primul antrenament copilul trebuie sa fie insotit de unul dintre parinti sau un reprezentant legal;
  • copiii trebuie sa se prezinte cu echipament sportiv (ghete de fotbal pentru teren sintetic – NU pentru iarba, tricou / sort, jambiere si aparatori pentru tibii);
  • pe perioada antrenamentelor de vara copiii nu vor fi legitimati ca jucatori de fotbal in cadrul clubului. Daca dupa aceasta perioada copiii doresc sa continue antrenamentele in cadrul clubului nostru, ei vor fi legitimati ca jucatori de fotbal urmand sa poata participa la competii;
  • atat copiii cat si parintii trebuie sa respecte regulile pricind desfasurarea antrenamentelor impuse de Ministerul Tineretului si Sportului in urma pandemiei CoVid-19 (vezi detalii aici)

by ACS Raiders Bucuresti Club Fotbal Copii

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos. Vino la fotbal pentru a beneficia de 3 antrenamente pe saptamana cu antrenori licentiati UEFA si echipament de antrenament gratuit! Inscrieri la telefon 0733947177.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SA FII PARTE DIN CLUBUL NOSTRU?

DESPRE ACS RAIDERS

Localizata in Bucuresti, Sector 4, Berceni, scoala de fotbal ACS Raiders Bucuresti isi propune o abordare moderna si profesionista a antrenamentelor specifice initierii si perfectionarii in fotbalul pentru copii.

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos.

Pentru inscrieri ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0733947177.

ACS Raiders Club Fotbal

Șoseaua Olteniței 129, București (incinta bazei sportive Romprim)

Dă clic pentru a deschide o hartă mai mare

Stiri Fotbal Copii

Continut © 2019 - 2021 copyright ACS Raiders. Toate drepturile rezervate.