Raiders Bucuresti

Alege scoala de fotbal potrivita copilului tau!DE CE RAIDERS BUCURESTI?

In Bucuresti functioneaza cel putin 200 de scoli de fotbal pentru copii, de la academii ale unor cluburi cu traditie in fotbalul profesionist pana la asociatii cu o singura grupa de copii. Alegerea scolii de fotbal potrivite se poate dovedi a fi extrem de dificila, avand in vedere oferta variata si din pacate uneori neclara.

Nu putem vorbi in numele altor cluburi, insa va putem prezenta 10 motive pentru care sa alegeti Raiders Bucuresti ca scoala de fotbal pentru copilul dvs:

  1. Baza sportiva moderna cu 3 terenuri de antrenament, vestiare incalzite, parcare gratuita si acces facil (metrou, tramvai);
  2. Continuitate in ascensiunea copiilor (grupe de copii de la 4-5 ani pana la juniori Under 17);
  3. Accent pus pe dezvoltarea individuala a micilor fotbalisti pentru marea performanta si nu pe trofee la nivel de copii si juniori;
  4. Trei antrenamente pe saptamana + jocuri in weekend (amicale sau in cadrul campionatului AMFB);
  5. Echipamente si accesorii de antrenament moderne;
  6. Echipament de joc oferit gratuit pentru copiii legitimati in cadrul clubului;
  7. Antrenamente individuale gratuite pentru portari;
  8. Antrenori licentiati UEFA Grassroots;
  9. Program de antrenament astfel conceput incat sa nu interfereze cu programul scolar al copiilor;
  10. Atmosfera placuta intretinuta de antrenori educati.

Acestea nu sunt singurele motive pentru care sa alegeti Raiders Bucuresti. Dorinta noastra este sa participam la dezvoltarea armonioasa a micilor fotbalisti, dezvoltandu-le abilitatile tehnico – tactice individuale, inteligenta de joc, stabilitatea emotionala si cultivand spiritul de echipa.

Scoala de fotbal Raiders Bucuresti plaseaza fiecare copil intr-o grupa de fotbal potrivita varstei sale, dar si conform abilitatilor de baza pe care le detine. Ulterior, copilul avanseaza in grupe competitive care pot participa la concursuri, campionate de fotbal, cupe. Fiecare antrenament este supravegheat si coordonat de minim 2 antrenori licentiati UEFA Grassroots, cu o pregatire temeinica in acest domeniu.

Va oferim 3 antrenamente gratuite, fara nici o obligatie de inscriere sau de plata a unei taxe, pentru a decide in cunostinta de cauza. Pentru detalii si inscrieri, ne puteti contacta la 0733947177.

Copiii defavorizati (abandonati sau avand situatii social – financiare grave) nu platesc nici un fel de taxe.

by ACS Raiders Bucuresti Club Fotbal Copii

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos. Vino la fotbal pentru a beneficia de 3 antrenamente pe saptamana cu antrenori licentiati UEFA si echipament de antrenament gratuit! Inscrieri la telefon 0733947177.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SA FII PARTE DIN CLUBUL NOSTRU?

DESPRE ACS RAIDERS

Localizata in Bucuresti, Sector 4, Berceni, scoala de fotbal ACS Raiders Bucuresti isi propune o abordare moderna si profesionista a antrenamentelor specifice initierii si perfectionarii in fotbalul pentru copii.

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos.

Pentru inscrieri ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0733947177.

ACS Raiders Club Fotbal

Șoseaua Olteniței 129, București (incinta bazei sportive Romprim)

Dă clic pentru a deschide o hartă mai mare

Stiri Fotbal Copii

Continut © 2019 - 2021 copyright ACS Raiders. Toate drepturile rezervate.