HomeEchipa de Antrenori

Scoala de fotbal ACS Raiders Bucuresti, prin intermediul echipei de antrenori de fotbal pentru copii reprezinta un mod fantastic de a introduce si perfectiona copiii in tainele fotbalului.
scoala fotbal copii bucuresti

BOGDAN
IONITA

Director Tehnic

Antrenor de fotbal licentiat UEFA, Bogdan este dedicat organizarii grupelor clubului pana la cele mai mici detalii.

Exercitiile din cadrul antrenamentelor ACS Raiders sunt atent selectionate pentru a atinge punctele urmarite in cadrul fiecarei grupe, avand ca scop atat dezvoltarea individuala a fiecarui copil cat si jocul de echipa. Aceasta presupune o munca continua de cercetare astfel incat copiii sa beneficieze mereu de antrenamente moderne, interesante si diversificate. Astfel toate antrenamentele grupelor de copii urmeaza aceeasi linie, indiferent de antrenorul care conduce antrenamentul fiecarei grupe.

De asemenea, Bogdan antreneaza grupa de performanta 2009.

ACS RAIDERS BUCURESTIANTRENORI FOTBAL COPII

Increderea pe care antrenorii nostrii le-o acorda copiilor este atuul cel mai important in dezvoltarea lor armonioasa ca fotbalisti.
https://raiders.ro/wp-content/uploads/2020/01/catalin-antrenor-grupa.jpg

ANTRENOR PRINCIPAL U10CATALIN DOBROTA

Fost jucator de fotbal si absolvent UNEFS, Catalin exceleaza prin rabdare si perseverenta, calitati esentiale unui antrenor de fotbal in lucrul cu cei mai mici dintre fotbalistii nostrii.

https://raiders.ro/wp-content/uploads/2020/01/antrenor-initiere.jpg

ANTRENOR GRUPE INITIERE FOTBALALEX RIZEA

Antrenor licentiat UEFA si fost jucator de fotbal, Alex este responsabil pentru antrenarea grupelor de initiere in fotbal, punand accent pe motricitate si abilitati tehnice.

https://raiders.ro/wp-content/uploads/2020/01/antrenor-portari.jpg

ANTRENOR PORTARIMARIAN HAITA

Antrenor de fotbal licentiat UEFA, Marian este antrenorul nostru specializat in antrenarea portarilor clubului, de la cele mai mici varste.

antrenor-alex-petre

ANTRENOR GRUPE FOTBALPETRE ALEX

Petre Alex-George, fost fotbalist la FC Rapid Bucuresti, absolvent al U.N.E.F.S, in prezent masterand la U.N.E.F.S – facultate sport și performanța motrică – specializare fotbal.

VREI SA FII PARTE DIN CLUBUL NOSTRU?

DESPRE ACS RAIDERS

Localizat in Bucuresti, Sector 4, Berceni, scoala noastra de fotbal isi propune o abordare moderna si profesionista a antrenamentelor specifice initierii si perfectionarii in fotbalul pentru copii.

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos.

Pentru inscrieri ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0733947177.

ACS Raiders Club Fotbal

Șoseaua Olteniței 129, București (incinta bazei sportive Romprim)

Dă clic pentru a deschide o hartă mai mare

Continut © 2019 - 2021 copyright ACS Raiders. Toate drepturile rezervate.