ACS RaidersJurnal AntrenamenteAntrenamente si deplasare meci Romania (7 – 13 Octombrie)

selectie fotbal

In aceasta saptamana, in cadrul grupei de performanta 2009 – 2010 am pus accentul exclusiv pe antrenarea mecanismelor necesare combinatiilor in viteza si pasarii mingii catre jucatorul liber. Vom continua acest gen de exercitii deoarece consideram ca jocul bazat pe pase rapide este esential in fotbalul modern. Toate exercitiile introduse sunt parte din filosofia de joc spaniola, fiind exercitii des folosite de catre academiile din Spania si avand la baza urmatoarele idei:

  • la aceasta varsta, nu exista exercitiu fara minge;
  • copiii trebuie sa aiba libertate de decizie in cadrul exercitiilor;
  • tehnica demarcarii si primirii mingii in spatiul liber este la fel de importanta ca tehnica efectuarii pasei.

Ne bucura foarte mult intensitatea de care dau dovada copiii atat in cadrul antrenamentelor cat si in cadrul jocurilor – scoala de la finalul acestora. Este imposibil sa nu facem progrese mari, avand aceasta dorinta si intensitate in antrenamente 🙂 🙂

Grupa de initiere 2009 – 2010, coordonata de Catalin si Alex, a combinat exercitiile de tehnica individuala cu cele de grup. Dorinta noastra este ca acesti copii sa ajunga cat mai repede la nivelul de pregatire al grupei de performanta.

Ambele grupe vor urma un program de pregatire similar, adaptat pregatirii fiecarei grupe. Astfel, antrenamentul de marti va pune mereu accent pe tehnica individuala iar antrenamentul de joi va pune accent pe jocul colectiv. Incepand de saptamana ce urmeaza, toti copiii sunt obligati sa poarte tibiere (aparatori) la antrenamente. Atentie la marimea aleasa: aparatorile nu trebuie sa ajunga pana la rotula genunchiului si trebuie sa se muleze cat mai bine pe picior. Alegeti aparatori pentru copii, nu pentru adulti. De exemplu: https://www.decathlon.ro/aparatori-fotbal-f140-copii-id_8528336.html

Deplasare ROMANIA – NORVEGIA

Marti, 15 octombrie, majoritatea membrilor grupei va participa la meciul Romania – Norvegia, impreuna cu antrenorii grupei, Bogdan si Catalin. Accesul se va face din Bv Basarabia, Poarta D, Tribuna 2 Est. Locul de intalnire va fi la intersectia dintre Bv Nicolae Grigorescu si Bv Basarabia, in dreptul locului de joaca Oachi Party, la ora 20.30. Meciul incepe la 21.45 insa recomandarea FRF este sa ajungem la stadion cu 2-3 ore inainte de meci. Credem ca avem suficient timp, de la 20.30 pana la 21.45, drumul de la locul de intalnire la stadion este de 10-15 min. Meciul se termina in jurul orei 23.30 si veti prelua copiii de la aceeasi locatie, probabil in jur de 00.00. Foarte probabil, accesul auto va fi restrictionat pe Bv Basarabia.

VA RUGAM CA TOTI COPIII CLUBULUI SA POARTE TRICOUL ACS RAIDERS, SUB O HAINA MAI GROASA. MULTUMIM! Se anunta in jur de 15 grade la ora meciului, insa in interiorul stadionului va fi mai cald.

Parintii sunt responsabili pentru deplasarea copiiilor la / de la locul de intalnire, va rugam sa va organizati pe grupul nostru de WhatsUp sau la antrenamentul de marti.

Link locatie Google Maps.

Hai Romania!!!

by ACS Raiders Bucuresti Club Fotbal Copii

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos. Vino la fotbal pentru a beneficia de 3 antrenamente pe saptamana cu antrenori licentiati UEFA si echipament de antrenament gratuit! Inscrieri la telefon 0733947177.

VREI SA FII PARTE DIN CLUBUL NOSTRU?

DESPRE ACS RAIDERS

Localizata in Bucuresti, Sector 4, Berceni, scoala de fotbal ACS Raiders Bucuresti isi propune o abordare moderna si profesionista a antrenamentelor specifice initierii si perfectionarii in fotbalul pentru copii.

Scoala de fotbal ACS Raiders Fotbal Club Bucuresti pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos.

Pentru inscrieri ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0733947177.

ACS Raiders Club Fotbal

Șoseaua Olteniței 129, București (incinta bazei sportive Romprim)

Dă clic pentru a deschide o hartă mai mare

Stiri Fotbal Copii

Continut © 2019 - 2021 copyright ACS Raiders. Toate drepturile rezervate.